fredag 12 september 2008

Vernissage




Hej och välkommen
Detta är första gången vi gör ett inlägg i vår blogg så vi kan kalla det för vernissage, det är nämligen tänkt att vi ska använda denna blogg som en förlängning av vårt galleri.

Vesslerna galleri är galleriet i skogen för samtida konst och konsthantverk.
I vår lada i Vesslerna driver vi sedan några år ett galleri, vi utnytjar även vår fantastiska skog åkrar och inte minst mossen. Vi är belägna mitt ute i skogen med tre kilometer till närmaste asfalts väg och en och en halv mil in till staden.


Eftersom vi som driver detta är två konstnärer som även har andra saker för oss så har vi inte utställningar regelbundet men minst en gång om året har vi haft öppet för allmänheten.
Nästa tillfälle kommer att vara helgen den 20 &21 september, i samband med den lokala konstrundan Älvkultur.










Vad vi vill med galleriet är helt enkelt att skapa en scen för konst som vi tycker har någonting att säga. Tyngdvikten kommer att ligga på Smyckekonst och skulptur efter som det är vad vi själva arbetar med, men vi visar alla former av konst och konsthantverk som vi själva finner interessant.


Vi kommer att uppdatera så ofta vi hinner med. Så åter igen välkomna att titta in hos Vesslerna då och då.


Andreas&Annika


2 kommentarer:

paula lindblom sa...

Häääääääääääääärligt!

Välkommen till blogg världen, en ny dörr har öppnats mot nya möjligeheter att synas.
Ni ligger nu som länk på min blogg.

Keep up the good work!

Lägg gärna upp bilder på det som ska vara med på den kommande utställningen, för då kan andra bloggar hämta och på så sätt sprida det vidare... Ett finfint sätt att bilda ringar på vattnet om vi nu ska prata smycken och natur...

Vore kul att se lokalen!

Allt gott och LYCKA TILL!!!

Kramkram Paula.

Anonym sa...

Congratulations for the new blog!
Montserrat